Dagens Skörd

I morse lyckades jag plocka såhär många jordgubbar!!!! Kanske blir det hemma-odlade jordgubbar på midsommar afton??!!!! 🙂

2009_061720070001

Shopping trippen till MAC igår kväll blev lyckad – dottern blev sminkad av en tjej som jobbade där och blev riktigt ompysslad och snygg blev hon dessutom!!!Drygare 1000-lappen fattigare åkte vi därifrån med en nöjd dotter…”men det var ju så dyrt!!!!”….alla måste vi ju få en liten ”treat” ibland eller hur och det är hon värd älsklings-tjejen…och så fick vi ju lite smink-tips också!!! Det här var vad vi kom hem med!!!!

2009_061720070002

Idag har jag varit hemma och svärmor har jobbat med mannen min..kan tänka mig att han kommer att vara något frustrerad när han kommer hem snart, vi ska passa på att gå ut och ta en pint lite senare tror jag!

Har precis kommit hem från ett möte på M’s skola om deras Familje-dag – allt verkar gå enligt planerna och det brukar alltid vara en trevlig tillställning –  med avslut på puben för alla trötta föräldrar!!!

Imorron firar vi lite mini-midsommar med köttbullar, gräddsås och potatis med jordgubbar och grädde till efterätt!!! 🙂

4 reaktioner till “Dagens Skörd

  1. Vad mysigt med en skönhetsdag för mor och dotter. Jag längtar efter att barnen ska bli större så man kan göra lite mer vuxengrejer tillsammans.

    Ha en härlig midsommar i morgon.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s