Grillfesten & Fars Dag

Grillfesten igår blev bra som bara den – glada vänner (perfekt antal!), barnen uppförde sig, god mat, mycket mat och mat i rättan tid, god dryck (jag blandade Pimms som är den klassiska engelska sommardrinken!) och många goda skratt långt efter det att mörkret fallit! Mysigt var det ute i trädgården när vi satt omgivna av massor av ljuslyktor! Tog tyvärr inga kort under festens gång men såhär såg det ut efter…..:-)

2009_062120070010

Idag har det varit Fars Dag här i England och pappan i familjen uppvaktades av döttrarna med en fin fågel-matnings-makkapär och en fin skjorta från Penguin. Sen åkte vi till närliggande staden Twickenham och åt god lunch på ett Italienskt ställe. Såg förresten skådespelerskan Jane Horrocks, bla Bubble i Absolutely Fabulous, strosandes bland marknads stånden!

Twickenham ligger precis vid Thamsen och så här mysigt ser det ut där!

2009_062120070012

Eel Pie Island ligger mitt i Thamsen och man gå över till den via den gångbron man ser på bilden. The Who spelade in en del av sina plattor i den legandariska studion Eel Pie Studios, ägd av Pete Townshend, som även ligger på denna lilla ön.

2009_062120070011

Strax intill Twickenham , ligger också Twickenham Rugby Stadium – the home of English Rugby – där alla stora Internationalla matcher spelas och där de även har stora konserter.

Eftermiddagen gick sedan i lathetens tecken – maken tog sig en tupplur i vår gungades soffa i trädgården! Alla var nog lite allmänt trötta idag….men trevligt hade vi igår i alla fall! 🙂

4 reaktioner till “Grillfesten & Fars Dag

 1. Vi har inte bokat nått ännu. Ska åka och hälsa på min resekamrat om ett par veckor så ska vi kolla läget med vad som finns. Jag vet att det är dyrt med boende, tyvärr! Men vi ska försöka hitta så billigt och centralt som möjligt…! Pengarna jag har sparat vill jag helst lägga på upplevelser och bra shopping.

 2. hej!!!!!!!
  Åh,det låter mysigt !!!!!!
  Jag har sån lust att bjuda in ett gäng kompisar…….och äta lite gott, ute på balkongen……..men nu har nästan alla redan åkt iväg till Sverige……..eller andra på någon annan semester…….men,men……..får väl bli efter sommaren istället……!!!!!!
  ha det bra,
  Kram,
  Monica i Rom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s