Denna Spänning!!!!!

Imorron ska dottern M och alla 2’orna på klassresa till Chessington World of Adventures och gud, vad spännande det är för en liten 7-åring!!!! Vi har hört detta tjatet i flera veckor nu och idag har hon talat om för alla som har velat lyssna att hon ska dit!

Egentligen skulle jag och maken också följt med för att hjälpa till, de brukar oftast vilja ha föräldra-hjälpare med på utfärderna, men surprise surprise – det var jättemånga lärare som helt plötsligt ville hjälpa till!!!! Kan det ha något att göra med att det är kul och att inträdet i vanliga fall är ganska dyrt???? 🙂

Har jobbat i ett par timmar idag, varmt och kvavt har det varit idag och det förutspår runt 30C senare i veckan…..tog oss en snabbis till makens faster som fyller år idag – och de var SÅ snälla att de gav M ett stort j-vla mjukis lejon som de ville göra sig av med och som det tyckte hon kunde ha….det tackar vi absolut INTE för!!!!Vi har redan tillräckligt med mjukisdjur så vi skulle kunna öppna en mjukis-djurs-affär!!!!! SUCK!!!!

5 reaktioner till “Denna Spänning!!!!!

  1. Vad roligt för lilltjejen!

    Visst är det underbart med människor som vill pracka på en gammalt skit. För det är ju precis oms du säger att man har kanske så fullt av eget gammalt skit.

    Kram

  2. Kul tolkning. Tänk om man skulle mjölka alla kossor för hand 😉 Fast det krävs väl också en viss teknik.

  3. Alla mjöljbönder måste tycka om tekniken att det går att mjölka med maskin. Rationellt och något mindre jobb kan jag tänka mig. Ett bra exempel på teknik. /Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s