16 år!

Idag för 16 år sen blev vi husband & wife!

Denna man som ibland retar gallfeber på mig men som för det mesta  är helt ok ….:-)

16 år sedan vi sa ja i en vitkalkad kyrka ute på den Skånska landbygden, omgivna av släkt och vänner!

16 år sedan det blev dunder-kalas i torpet mitt ute i skogen!

Fast just den dan för 16 år sedan var det Midsommar-afton!

Vi har hållt ihop i vått och torrt, trots stor ålder-skillnad och nationalitet, språk och seder!

Från att vi var fattiga som kyrk-råttor till att vi nu inte har det så pjåskigt!

Efter 16 år har vi fortfarande fruktansvärt kul och njuter av livet och unnar oss det bästa!

Denna man som på så många sätt är så olik mig – jag vill ha ordning och reda men han kan aldrig hitta räkningar och papper, han gillar A-ha och jag gillar Green Day, jag vill helst va 5 min för tidig men han kommer nästan alltid för sent….

…..men det är väl som de säger – Opposites Attract! 🙂

2009_052420070111

Denna fina växer just nu i vår trädgård!

5 reaktioner till “16 år!

 1. GRATTIS!!!!!!!!!!!!!
  Jag gjorde ett personlighetstest i våras och då konstaterade jag att jag och min man är superolika (lite som du beskriver med tider, ordning osv) då sa hon som gjorde testet att om man är ung när man träffas väljer man sin motsatspartner och oftast håller de förhållandena mycket bättre om man är bekväm och väljer någon som är väldigt lik. Så grattis till ett smart val, och som du redan vet så håller det!!!!!
  Får jag vara nyfiken och fråga hur stor er åldersskillnad är? På mig och maken skiljer det 9 år…nu känns det inte så mycket, men när vi träffades och jag var 21 och han över 30…då kändes det mycket.

  1. Det är nästan 11 års skillnad fast han är barnsligare än mig! Jag var 19 och han nästan 30 när vi träffades!

 2. Stort GRATTIS till ER!!!!! 🙂
  Jag och min man är också på många vis helt olika. Motsatspersonigheter. på ogtt och ont. Jag tror det är bra med lite olkheter och jag gillar att vi tänker och är olika. men visst ibland orsakar det ju fler problem också Tyvärr.
  Hoppas ni får fira ordentligt!
  Kram!

 3. Åh vad roligt!!! Hoppas att ni säger precis samma sak om 16 år 😀 Det är väl ljuvligt att man hittar den ”rätte” och man kompleterar varandra! Jag har absolut hittat min!

  Ta nu hand óm varandra och fira med mycket kärlek och många skratt söta du!

  Kramar i massor

  Angelica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s