En Sjuk Liten Tjej

Idag är den tredje dagen som lill-tjejen är hemma från skolan. HOn väckte mig tidigt i tisdag och sa att ”hennes mage inte mådde bra” och att hon hade ont i huvudet. Nu är det ju nämligen såhär att i vanliga fall är hon pigg som en mörkt på mornarna och vill alltid gå till skolan och ha kul. Men vi konstaterade snart att hennes mage mådde faktiskt inte alls bra – hon har inte mått illa men har gått på toa ganska ofta (ni fattar va!) och har varit trött och inte riktigt ”sig själv” – men idag ser hon lite bättre ut, så förhoppningsvis är det på bättring!

Varmt så in i bombens har det varit här denna veckan också – häromdan hade vi 34c i trädgården! Så vi har mest hållt oss inomhus men fläktar på – som tur är, är vårt hus relativt svalt inne. Så det har blivit mycket kalla is’iga drickor och is-glassar! På kvällarna har det ju varit mer humant och skönt och jag och maken har tagit oss ett par turer ner till närmast puben för att svalka av oss lite!

Dottern J har sin ”Leavers Assembly” idag – typ ett möte i skolan för alla som slutar årskurs 11 nu men lite priser osv och t.o.m lunch skulle de få! De skulle också få sin ”Year Book” idag och det ska bli kul att kolla på sen – hon skulle nog gå på bio med en kompis efter själva mötet.

Imorron ska de ha sin ”Prom” på Richmond Hill Hotel. Temat är Hollywood och J kom ner igår kväll och visade allt hon ska ha på sig – hon har bestämt sig för en mer lite Boho look med maxi-klänning och hon kommer att bli sååå fin! Hon ska till frissan imorron eftermiddag och få sitt hår uppsatt….foton kommer imorron!

Maken ska in till stan och leverera saker imorron också men jag kan inte följa med eftersom M’s skola har studiedag imorron! Så på sätt och vis har det känts som om man har haft lite semester denna veckan – inte jobbat alls!

Vår dator har krånglat och har börjat stänga av sig själv nu i veckan så igår var vi och köpte en External Hard drive så vi kan backa upp saker och på tisdag kommer en ny dator! Vi hade faktiskt tänkt på att skaffa en ny dator ett tag nu, så det blev ju bra timing! 🙂

De säger att idag är den sista dan det ska va såååå varmt och nästa veckan varnar de för översvämmningar..tala om from one extreme to another!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s