Sommar-Längtan

Soligt och fint nu på morronen men inte med samma tryckande värme som tidigare i veckan! Blir lite avis när man läser på andra bloggar om alla som badar i hav och sjöar och att det är så varmt i vattnet hemma….jag vill också ha svenskt sommarlov!

Men nu är det bara ett par veckor kvar tills vi anländer i ljuva Svea Rike – det ska bli skönt att ta dagen som den kommer men lite har vi inplanerat i alla fall!

Det blir väl en tur till Malmö med Vespa-pizza, Bolagret och Baglady – kräftskiva enligt tradition – mini break i Göteborg boende på hotell med Liseberg och Avenyn – 40 års fest i Skurup där vi ska bo på vandrarhem en natt…sen har ju alla sina önskemål också : maken vill spendera ett par dagar i hängmattan i föräldrarnas torp, lill-tjejen vill till High Chaparall och stora tjejen vill nog helst slappa – jag har inte så stora pretantioner bara jag får träffa lite kompisar och catcha upp, äta svensk mat (godis!!) och bara njuta av svensk sommar!!!

Maken var ju inne i  stan och levererade i går innan all Prom-hysteri’n och kom hem med en påse från favoritmärket Longchamp till – och i den påsen fanns ett par Longchamp skor, som passade perfekt och var så fina!!!! Han hade strosat runt lite på Bond Street mellan kund-möten och tyckte att dessa skorna var”so me” och det var de ju också!!!! 🙂

Idag ska vi sticka ut en runda i eftermiddag, har inte riktigt bestämt oss vart, och ikväll ska vi till puben med några kompisar, som i sin tur har en kompis som spelar i ett band som ska uppträda där – puben firar visst 4th July också! Happy 4th July Munchkin (som de sa i Independence Day!) 🙂

En reaktion till “Sommar-Längtan

  1. Ser såå fram emot att få träffa er! Här i Malmö är det stekhett, men man ska väl inte klaga, antar jag.

    Så gulligt av hubbyn att köpa skor till sin kone, och att så fint att de passade perfekt. En riktigt romantisk gest, eller hur!

    Kramar K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s