Picknick i Parken

Igår var vi ett gäng som åkte till Richmond Park och hade picknick i det gröna, dels för att fira Tom som fyllde 30 häromdan (han som jobbade med mannen min innan). Precis när vi skulle köra regnade det en stund men sen klarnade det upp och blev jättevarmt! Och jag som alltid packar ALLTING, hade ju naturligtvis inte packat solcreme eller solhattar och typiskt nog blev det ju just sol då!

2009_070520070020

I lördags körde vi till Beaconscot Model Village i Beaconsfield – vi var alla trötta på att va inomhus och ville bara ut en stund! På kvällen var vi på puben och halv-lyssnade på ett band som kompisen Steve kände nån i men vi satt mest i beer-garden’en och snackade – de spelar ju så högt att man kan höra ändå!

2009_070520070004

Denna veckan ska vi till havet två gånger – på onsdag kör vi J och hennes kompis Hope till Brighton, där de ska stanna i ett par dar (Hope’s ex-styvmamma bor där med hennes halv-systrar – hon har en mycket kompliserad familj!), så vi tänkte ha en dag by the seaside maken, jag och lilla M. Sen kör vi tillbaka dit på söndag och hämtar J igen!

På tisdag ska J och en kompis in till Leicester Square, där premiären av den nya Harry Potter filmen går av stapeln men alla stjärnorna och red carpet och allt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s