Tisdags Tema: Sommar

Dagens Tisdags Tema är Sommar och det finns ju egentligen hur mycket som helst man kunde visa om sommar! Men ett av förra sommarens höjdpunkter för dottern M var nog att få åka till Astrid Lindgrens Värld och träffa Pippi och hennes Pappa och Karlsson på Taket – speciellt när man bor i England i vanliga fall!

2008_082620070079

Sommar för vår del betyder alltid Sommarlov i Sverige i ett par veckor – lite grönbetet för våra rännstens-ungar från stor-stan, svenska mat, släkt och vänner, bada i havet och i sjöar, gå i skogen och bilutfärder med mycket skoj…och snart, SNART är det svenskt sommarlov som gäller för vår del!!!!! 🙂

3 reaktioner till “Tisdags Tema: Sommar

  1. Åhh det måste vara härligt för barnen att få se något annat och jag längtar tills vi åker till Finland till vintern och barnen ska få se snö för första gången 😀 Alla vännerna kommer ju alltid ner hit och älskar komma ifrån där hemma i Sverige och Finland, de vill bara bada sola och titta på palmerna! Det bästa är väl att få allt av två världar!

    Ha en underbar tisdag och njut av ledigheten

    Kram

    Angelica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s