Dagens Nya!

I morse klockan 8 ringde det på dörren. Gubbarna som skulle komma och fixa till plattorna i trädgården kom en timme för tidigt – mannen min var inte ens uppe!!!!

Vi har plattor på baksidan av huset, där vi har våra trädgårdsmöbler. De som bodde här innan hade fyllt igen en gammal brunn med sand, som sen i sin tur har sjunkit och gjorde en del av plattorna lägre än de andra och man gick och snubblade hela tiden. Vi skulle egentligen tagit upp alla plattorna och lagt nya men tid och pengar tryter, så vi kom på lösningen att vi kunde ju ta upp de ner-sjunkna plattorna och lägga dit cement och stenar istället – maken hade sett det i nån inrednings-tidning eller nåt, och just så blev det! (Glömde att ta någon ”före” bild eftersom de kom så j-vla tidigt!)

2009_070920070001

J har det bra i Brighton och lilla-systern saknar henne. Jag har haft en städa-tvätta-stryka dag idag och imorron är det M’s skolas årliga Familje-kväll med alla de sorters roligheter!!!!

4 reaktioner på ”Dagens Nya!

  1. Så fint det blev med ramen av plattor runtom stenarna!
    Åker till London snart och vi tänkte ev åka ner till Brighton, men vad jag kan se är det ”ganska” dyrt att åka dit. Har du nåt tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s