Hektisk Dag

Idag känns det som om det har rullat på med en hemsk fart hela dan! Varför känns vissa dar så???? Just nu känner jag det som om vi knappt har stannat upp och luktat på blommorna sen i fredags….dagarna har varit full-proppade med saker och alla är mer eller mindre trötta och längtar till semestern..bara två veckor kvar tills vi åker hem! 🙂 Maken börjar stirrat till sig om jobb som ska va klara tills vi åker (men det gör han alltid men de blir alltid gjorda också!) och jag börjar små-planera lite, M slutar skolan nästa tisdag så jag vill få så myclket gjort som jag bara kan tills dess, så vi kan bara ta det lugnt ett par dag innan vi åker!!!

Idag har vi varit inne i West End och jobbat. Bara tre kund besök idag med det tog sin lilla tid ändå! Jag tog mig en liten shopping-tur på Regent Street och där var rea, rea och rea igen, överallt! Köpte ett fint smyckes-skrin på Zara Home till M (hon har önskat sig ett nytt lääänge), ett par linnen från Uniqlo och ett par coola skor från Mango! Iittala hade också rea men jag tycker att jag har ganska så mycket Iittala saker just nu, så det blev inget! Och medans jag gick där och strosade, hann jag med att lyssna på Sommar i P1 med både Lena Philipsson och Ingvar Kamprad, genom min Podcast på iPod’en!

Maken är och spelar fotboll, M sussar gott i sin säng och J är på sitt rum…man skulle kanske inta soff-läge och läsa lite svenska tidningar, som kom med posten idag???? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s