Ny Dator

Sitter här och bloggar från en sprillandes ny dator! Har fixat och donat lite med den ikväll och ska försöka vänja mig vid den under de närmaste dagarna! Vi flyttade över en hel del till den externa hard driven, mestadels makens jobb-saker, alla foton och naturligtvis all iTunes musiken….den kan man ju absolut inte tappa bort! 🙂

Dagen har gått i tvätten och strykningens tecken – makens moster ska sova hos oss tills på fredag – hennes excentriska mor har blivit inlagd på sjukhus och hon hoppar mellan vårt hus och sjukhuset, tyvärr är det inte sjukhuset som ligger i slutet av vår gata, utan ett mycket längre bort! Hennes man kom också hit till oss idag för att lämna kläder till henne, hon hade bara räknat med att va hos oss en natt, så nu behövde hon fler kläde etc.

Blev liiiite irriterad på makens morbror, när han skulle hjälpa mig med att få igång den nya datorn…han kläcker ur sig alla dessa tekniska termer och tittar helt förvånad på en när man inte fattar ett ord av vad han säger och säger ”jamen du gör ju bara såhär och sen klickar du där och sen klipper och klistrar du in den där…” jomenvisstfan är det lätt när man väl vet vad man ska göra men om man inte fattar det…visst kan jag använda en dator men är inte vidare klipsk på allt det där tekniska…och sen när det var något som han inte visste, så går han bara därifrån och rycker på axlarna och säger ”ja jag förstår mig inte på dessa datorer…” och lämnar mig att sitta där som en jävla fån, som fattar destå mindre!

Till slut fixade dottern J det galant efter att han hade kört hem…..

J har förresten jobbat med sin far idag och hon hade varit jätteduktig och inte klagat och klarar av en del jobb från början till slut helt själv! Snacka om familje-företag!!!! 🙂

2 reaktioner på ”Ny Dator

  1. Man kan nästan känna sig som man flyttat till nytt hem med ny dator tycker jag. ”Hemmakänslan” finns inte som på den gamla. Men med lite tid och justeringar infinner den ju sig snart. Så kul med ny dator!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s