På Sista Versen

Nu sjunger det snart på sista versen (eller hur är det man säger…?) – sista hela veckan i skolan är över och nu är det bara 2 1/2 dagar kvar (de slutar tidigare på onsdag). Vinet till fröknarna är inköpt och står och väntar i hallen – kassörskan på Tesco’s häromdan trodde nog att vi var världens alkisar när vi köpte 6 flasor vin och en vinbox (flaskorna var ju till lärarna men vinboxen till oss!) och huvudvärkstabletter – snacka om före och efter!!! 🙂

Makens moster har nu lämnat Hotell S (ie vårt hus!), efter att ha sovit här sedan i söndags!!!! Ska bli skönt att inte behöva lyssna till hennes ojjande på kvällarna!!!! Igår visade de faktiskt en Wallander film – Byfånen – på svenska på BBC4, den var jättebra men jag missade slutet, var helt enkelt för trött och satt och halv-sov i soffan!

Idag har jag, maken och dottern J varit ”inne i stan” igen och jobbat! Riktigt blandat väder har det varit här idag, när solen visade sig var det jättevarmt men nu ikväll ser det mer ut som höst, lite småkallt är det allt inne och det har regnat mycket igen. Nästa vecka när sommarlovet börjat, får det hemskt gärna va lite sol, så man kan bättra på solbrännan, så man inte är helt lik-blek när vi anländer hem till Svedala! Vi har börja t göra upp lite mentala listor på vad vi vill göra och folk vi vill hälsa på…nu känns semestern ganska nära and we can’t wait!!!!! 🙂

En reaktion på ”På Sista Versen

  1. Jag har spelat in Wallander tills när man inget har för sej.. 🙂 Vi slutar tack och lov på tisdag och har halvdag då… fast det är klart vi har BBQ på em.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s