Städa, Städa Hela lördan’!

Idag har huset fått sig en rejäl omgång, M en rejäl tvagning och hårtvätt (fattar ni hur jobbigt det är att reda ut ett midjelångt barna-hår!!!!), potatis sallad, couscous sallad och feta-ost-röra vilar i kylen, hamburgarna och kycklingen tinar upp…det ska bli BBQ ikväll!!!!! öl ska inhandlar och Pimms ska blandas!!!  Gott Gott!

En av M’s kompisar med föräldrar ska komma hit och grilla lite – pappan har hjälpt oss en del med vår dator innan och vi har sagt länge att vi måste ju bjuda hit dem när vi INTE har dator-problem också!!!! 🙂

Pappa J jobbar idag med väntas komma hem snart – det blev inga pint’s igår kväll eftesom pappa J somnade på soffan vid 8-tiden och stannade där i ett par timmar men sen när det väl var läggdags var han ju pigg som bara den!!! Jag och dottern J kollade på ”17 again” istället och den var ganska kul! Söta Zac Effron var ju med i den, så det var ju alltid nåt!!! 🙂

8 dar till blast-off nu…längtar längtar!!!!! 🙂

En reaktion på ”Städa, Städa Hela lördan’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s