Picknick & Show

Här har det varit både mjukis-djur-picknick och show i eftermiddag! M drog med sin kompisen Eadie hem efter skolan och de kom på den brillianta ideen att dra ner en massa av M’s mjukisdjur till vardagsrummet och ha en picknick!!!

003

001

(De hade haft ansikts-målning i skolan idag, det är därför Eadie ser så hemsk ut!!! Det var meningen att hon skulle vara en katt men såg mer ut som en ödla….!) Eadie kommer att byta skola i höst så de kommer inte att gå i samma klass längre, men de kommer att gå på scouterna tillsammans och sen bor vi ju väldigt nära varandra också, så det kommer nog att gå bra! 1 1/2 dag kvar i skolan nu…på onsdag har en stor del av klassen blivit hembjudna till en kille i klassen, Finlay, för en end-of-school-celebration och det brukar gå vilt till på de partajerna!

(Idag har även The monster-in-law kommit..orkar bara inte med kärring..hmm, tanten just nu!!!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s