Sommarlov & Party

Äntligen är det sommarlov!!!! Skoldagen slutade 13.30 idag och sen bar det av hem till kompisen Finlay, där de skulle ha skolavslutning-party! Finalys mamma är ”berömd” i vår umgängs-krets för av vara en jäkel på att fixa barn-kalas och hon gjorde nog ingen besviken idag heller! Där var hoppslott och limbo-dancing och alla möjliga roliga saker!!!!

Finlays 2

Finlays 3

Party-tjejerna Hokulani, M och Eadie.
Party-tjejerna Hokulani, M och Eadie.

Efter det party’t, skulle M vidare på ett andra party, Eadie går på scouterna och de hade också ett avslutnings-party där de fick ta med sig en kompis (M ska också börja på scouterna i höst), så nu sitter vi här och väntar på att hon ska komma hem, den lilla party-tjejen! (Tror även att det kommer att va en ganska trött tjej som kommer hem om en stund……!!!)

Så NU börjar sommarlovet!!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s