Sol & Stört-Regn

Rätt som det regnar så kommer det en skur, som min kära mor brukar säga! Och det kan man verkligen säga att det stämmer in på dagens väder! Ena minuten så är det jättevarmt och klarblå himmel och i nästa minut så blir det alldeles mörkt och himlen öppnar sig…..jag hann faktiskt sitta ute i en halvtimme och bättrade på den lilla solbränna jag har, innan det blev helt grått igen! Tvätten har åkt ut och in och ut igen och det ser ut som om det får komma in snart igen…

Första dan på sommarlovet och M har tillbringat dagen i sin pyjamas, något som hon älskar!!! Stora-systern har i ock för sig också spenderat dagen i sina PJ’s, förutom när hon gick ut och köpte lunch till oss men sen var hon så varm när hon kom hem att kläderna åkte av illa snabbt och PJ’n på igen! Så man kan väl säga att vi har haft en rikitg lat-dag idag men det måste man få unna sig ibland!!!!

Jag och maken var nere på puben igår kväll och satt och traggade lite, det blir ju inte så mycket ”privat tid” när hans mor är här eftersom hon lägger sig i allt och är nyfiken på allt man säger (thank god, hon åker hem imorron!) -imorse sov både jag och maken till 8.30, så länge har jag inte sovit på lääääänge men så blir det när man inte behöver sätta alarmklockan och man kan slappna av lite!!! 🙂

Har fixat och donat lite med en present som vi ska ta hem till mina föräldrar – en digital foto-ram!!! Har suttit de senaste dagarna och valt ut foton och copy’at och pate’at så det står härliga till!  Så nu ligger det över 400 foton på ett memorycard, så hoppas att det tycker om den!!!! Jag brukar va lite dålig med att printa ut foton till dem men nu kan de ju kolla på dem så mycket de vill!!!!!

Ikväll ska vi gå och kolla på Bruno-filmen, den har fått mest dåliga recensioner här men det är ju nästan en så film som man bara måste gå och se – rapport kommer imorron om hur den var!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s