Regn & Dunder

Var f-n tog sommaren vägen??? Regn & Hagel, blixtar och dunder har vi haft här idag, så det har ju knappast varit nån anledning att gå ut inte! Vi har kurat ihop oss och myst lite och tyckt synd om en hel hög av våra bekanta som just nu är och campar!!!!! Så här såg det ut för nån timme sen!

002

Bruno-filmen ja…vi var ju och såg den igår och bara en liten varning…om ni är lätt-upprörda, så gå INTE och se denna filmen!!!! Visst var delar av den skit-roliga men vissa satt man bara och gapade åt och kunde inte riktigt tro att de ens kunde VISA dessa saker på film!!!! Maken t.o.m gömde ansiktet i händerna ett par gånger och bara skakade på huvudet! Mycket gay-sex, swinging, exploatering av små barn etc etc….han driver verkligen med den amerikanska kulturen….men det var ju en sån film som man bara måste gå och se…gillade Borat sådär och Ali-G var ju kul ibland…..so be warned, not for the faint-hearted!!! 🙂

2 reaktioner på ”Regn & Dunder

  1. Jag tycker det ser härligt ut!!! Du får skicka hit massor med regn så kan du få solen av mig 😀 Här är så varmt nu så att hjärnan inte fungerar.

    Såg också Bruno och gillade den inte alls – löjlig faktiskt! Men jag gillade Borat för den var mycket mer oskyldigt rolig, han spelade mycker mer sympatisk. Bruno kan jag absolut inte rekomendera till någon!

    Hoppas att du får en härlig fredag trots regnet!

    Kramar

    Angelica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s