Vattenkrig!

I eftermiddags rådde det vattenkrig i trädgården!!!! M mot systrarna Eloise och Charlotte! M hade fått vattenballonger på Scout-festen häromdan och de ville hon ju naturligtvis testa men sen blev det mest att de stod stilla och hällde vatten över varandra – de tycktes ha missförstått vitsen med vattenkrig men roligt hade de i alla fall!

004

Maken har jobbat idag också och vi i resten av familjen tillbringade dagen med tvätt och lite städning och med att baka muffins..ja det var faktiskt dottern J som gjorde goda blåbärsmuffins och bananmuffins och chocolate chip muffins, som vi hade till fikat i eftermiddags!

Annars har förberedelserna inför Sverige resan börjat så smått – har skrivit ut biljetter och vägbeskrivningar och har börjat tänka till lite om vad som ska med på resan. I år kommer vi faktiskt att ha Internet – mina föräldrar har ju inte dator men J ska ta sin laptop med sig och vi har köpt ett mobilt bredband, en sån där sticka som man sätter i datorn och sen betalar per dag/vecka eller månad – ska bli kul att se hur det funkar!!! Annars har vi ju alltid fått gå till biblioteket och kolla mail etc men nu kommer jag t.o.m att kunna fortsätta blogga under semestern – förhoppingsvis!!! 🙂

Listan om vad vi vill göra är lång och vi hinner väl som vanligt inte med att hitta på allt och hinner väl inte heller med att hälsa på alla som man skulle vilja hälsa på, men vi får väl prioritera!!!! Göteborgs-besöket ser vi alla fram emot i alla fall – köpte Göteborgs-passet till oss alla häromdan och det ska bli kul att se lite nytt under semesterns gång! We like road-trips i denna familjen!!!! 🙂

Nu ikväll blir det nog en tur till puben för att fira att maken nästan är klar med alla jobb som han måsta ha färdiga innan vi åker….precis om om vi behöver en ursäkt att gå till puben!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s