Lite Halv-Tråkigt

Idag har det varit en sån där lite halv-tråkig dag – taskigt väder, regnar småspik, har tvättat det sista innan semestern, ska stryka det imorron, mannen min jobbar och var lite små-irriterad…ja helt enkelt en sån där halv-taskig dag!!!!

Vi har kollat på film och käkat popcorn och läst lite och M har ritat mycket idag och J gör saker på sitt rum ( eller The Dungeon som jag kallar det) och alla räknar nog mer eller mindre timmarna till semestern! Det mesta är organiserat inför resan och imoorn blir det till att packa och det tar ju alltid sin lilla tid – VAD ska man ha med sig, inte ha för MYCKET med sig, måste packa lite grand för ALLA väderlekar, vilka skor ska man ha…alltid ska man ojja sig för nåt – det kunde ju faktiskt varit värre!!!!! 🙂

De närmaste månaderna blir det mycket resa av – Sverige nu, Mallorca i oktober, Sverige igen till jul. Sen har vi börjat prata lite löst om en lite längre resa nästa år, eventuellt nästa sommar – vi har inte varit på någon längre resa sen vi var i Indien 2005, så det börjat bli dax nu för Familjen S att sprida sina vingar ytterligare!!! Vi funderar lite på Florida eller Australien för tillfället men det finns ju många platser man skulle vilja åka till!!!! Watch this space som man säger här!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s