Packat & Nästan Klart

Ipod’en är laddad och uppdaterad – kameran är laddad – Nintendo DS’en är på laddning – bärbara DVD spelaren likaså – det börjar närma sig semester nu!!!! 🙂

Har tillbringat dagen med att välja ut vad vi ska ha med oss (varför är det alltid så svårt??)(maken och J får sköta sin egen packning men min och lillans är avklarad)…sen ska allting bara ner i resväskorna också! Man får ju se till att packa lite av varje, för sol och dålig väderlek, för strand och storstad. Presenter ligger i en kasse och väntar på att bli nerpackade – det blir alltid lite till både familje-medlemmar och kompisar!

Influenza & förkylnings- mediciner är ihop-plockade (ja i fall att!) – vi brukar alltid ta med oss lite engelska ”mediciner” till Sverige eftersom det finns så mycket bra man kan köpa här som inte finns att få tag på hemma i Svedala!

Tidningen är avbeställd och mjölken också, räkningar betalda…naturligtvis regnar det här i dag också!

Vi ska få trappan vidgjord nu när vi är iväg + lite målat i hallen. Trappan har fortfarande den gräsliga marinblå mattan som fanns där när vi flyttade in – men nu ska den bli uppriven och det ska bli målat vitt istället med gråa matt-halvcirklar på trappstegen – vi hade nästan likadant i vårt förra hus, så vi tänkte att vi kör likadant här för det var både snyggt och praktiskt! Sen när vi kommer tillbaka ska vi ta tag i gästrummet och sen förhoppningvis blir det nytt badrum också inom kort….

…men först så ska vi ha SVENSK SEMESTER!!!!! 🙂

2 reaktioner på ”Packat & Nästan Klart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s