Lang Resa

Nu ar vi antligen i Sverige och det var en otroligt laaaaang resa! Det gick otroligt smidigt fram tills vi kom till Kopenhamn, sen blev det lite missforstand om tagtiderna och vi fick vanta pa ett senare tag…och sen nar vi val kom pa taget fick vi reda pa att det bara gick till Malmo….och sen fick vi vanta i en halvtimm och sen ta ett annat tag till Hasselsholm…..och sen ta ett annat tag den sista biten till Kristianstad…sa det ble en anigen langre resa an vi hade vantat oss!!! Sa jag och maken gick och tog ett par valfortjanta ol pa Taste och Banken pa kvallen!!!!

Men nu ar vi i alla fall har och det kanns som vanligt lite konstigt, precis om man drommer lite!!! Det tar vanligtvis ett par dar innan man vanjer sig med allt det svenska!!!!

Idag tog vi det lite lugnt pa morronen och sen en tur pa stan – for det ar ju lite exotiskt for oss med alla svenska affarer!!!! Nu ska vi ta oss en liten tur till Maxi…och det ar ju ocksa lite exotiskt!!!!!  🙂

4 reaktioner på ”Lang Resa

  1. Det är konstigt ändå för jag gör ju mer eller mindre samma resa som dej/er (förutom att jag åker från Gatwick vilket jag förmodar ni inte gör).. Jag åker också till Kristianstad och sen bara över gränsen till kära Blekinge. Jag var i K-stad i går för lite shopping.. Blir nog en gång till innan jag åker tillbaka..

    Visst tar det ett par dagar att vänja sej vid Sverige och svenskan men det sitter ju i ryggmärgen så efter några dagar är man mer eller mindre van igen. Ni missade kanske det finaste vädret (på ett tag) idag onsdag.. nu ska det bli sämre igen..
    Ha så kul!

  2. Välkomna till moderlandet!

    Jag har inte kunnat hänga med i bloggvärlden alls de senaste veckorna och visste inte att ni var på väg hitåt. Jag hoppas att ni får en underbar semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s