Avbruten Picknick

Idag har det varit valdigt omvaxlande vader…ena minuten regnar det som bara den och nasta ar det sol!!!! Regnade gjorde det dock nar vi skulle ha var lunch picknick i Wanas!!! Vi hade packat ner goda mackor och skulle ata i parken hade vi for oss men ack vad vi hade fel!!!!

Jag och tjejerna gav upp och gick och satte oss i bilen och at var lunch , medans maken, far och mor kampade emot vadrets makter och satt i ett konstigt litet hus med tak….forst senare fick vi reda pa att man kunde faktist ha suttit inne och fikat!!!!!

Traffade faktiskt en gammal klasskompis dar som jag inte har sett pa ar och dar och det var kul!!! Sen korde vi en runda istallet, till Karlshamn, dar vi fikade och kollade runt lite! Sen bar det av hemat med ett snabb stopp pa Eko Hallen eller Eko som det heter nu!

Annars har vi hunnit med att hyra en bil idag, en Toyota Corolla Verso, kopte en jattesnygg Peak Performance jacka pa rea och jag och dottern J har ansokt om nya ID kort – gisses vilket fult kort det blev pa mig!!!! Inte for att jag blir sadar bra pa kort annars heller men de insisterade att ta kort pa mig UTAN mina glasogon( som jag alltid har pa mig), for att det reflekterades pa kortet annars!!!!! Men hallo….ska de inte ha den riktiga tekniken nar man faktiskt ansoker hos Polisen!!!! Suck och ston!!!!

Ikvalla har det blvit fint vader och vi kommer att avluta denna dagen med en kall ol, forhoppningvis i glada vanners lag, pa en av stadens pubar!!!!

Imorron blir det en heldag i Malmo, bara jag , maken och dottern J!!! 🙂

En reaktion på ”Avbruten Picknick

  1. Hej! Ja, lite omväxlande väder kan man ju säga… Vi gick ut och in med vår öl på puben igårkväll några gånger… man vill ju inte späda ut den.

    Även på polisen tar man foto till pass utan glasögon nuförtiden, lite märkligt… man är ju inte direkt lik sig. Undrar om man måste ta av glasögonen vid passkontrollen nu?… 🙂
    Vi hörs,
    K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s