Installd Utflykt!

Ja det blev ingen Malmo utfard for oss idag…blev sa javla sne’ och besviken!!!!! Alla hade ju sett fram emot det saaa mycket!

Halv-vags till Malmo, nagonstans utanfor Horby, borjade jag ma inte alls sa bra – fick plotsligt sjukt ont i magen och for att gora en lang historia kort – efter tva stopp i vag-grenen med inte sa kul resultat, blev jag tvungen att ge upp och erkanna att det nog inte blev natt Malmo besok idag!!!! Sa besvikan vande vi bilen och korde hem igen – jag madde inte alls bra och maken sa efterat att jag inte hade sett nagot vidare ut heller!!!

Som tur ar ha jag med mig ett mini-apotek i vaskan och efter ett antal Imodium (vet inte vad de heter pa svenska) och lite Ibuprofen, borjade jag ma lite battre.Jag har val atit nat som min magen inte gillade – det brukar alltid ta ett par dar innan man vanjer sig vid den svenska maten och vattnet – det later kanske lojligt men det ar ju lite skillnad – har aven druckit vanligt kaffe, vilker jag vid det har laget borde ha lart mig att jag inte direkt tal (fan, jag som alskar kaffe!!!) och jag har ocksa druckit ol, vilket jag i normala sammanhang ocksa forsoker dricka lite av!!!!

Nu sitter jag har i en tyst och lugn lagenhet….jag skickade ut maken och dottern J – bara for att jag inte madde sa bra sa ville jag inte att hela dan skulle bli forstord for dem ocksa – vet inte riktigt var de har begett sig men J hade kameran i hogsta hugg och just nu ar ju vadret ganska fint i alla fall! Det kan va bra for dem att spendera lite father and daughter time ihop!!!

Vi hade i alla all kul pa kompis-ol-traffen igar kvall – det ar kul att traffa komisar som det inte blir nagra konstigheter med fastan man inte har setts pa lange – i detta fallet 1 och 1 1/2 ar !!!!

Imorron blir det traff hemma hos kara basta vannerna Cia och Krille, vi brukar annars ha kraftskiva men eftersom ingen av oss bryr oss sadar jattemycket om kraftor, sa far det bli nat annat gott istallet!!!! Det ska bli kul i alla fall!!!!

Foraldrarna har tagit med M ner till sommar-torpet i Wittskovle, sa det blir bara jag, maken och J hemma i lageheten kvall och en chans att sova i en vanlig sang – jag sover annars pa en baddsoffa med tunn madrass och maken sover pa en uppblasbar madrass i vardagrummet….!!!

Tankte i alla fall kompensera med att kaka ute ikvall…forlat forlat kara Katrin och Micke att det blev som det blev, vi ska definitivt boka in en annan dag att komma till Malmo!!!! Sorry! 😦

En reaktion på ”Installd Utflykt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s