Blogg i det fria

Sitter just nu i foraldrarnas sommartorp och bloggar mitt i det fria! Jattefint vader ar det och det ar skont i solen – den finast dagen vi har haft sen vi kom hit!

Magen ar i alla fall battre idag och tur ar val det! Vi tog oss en premenad till Ko-San igar kvall och kakade middag, bara maken, J och jag – och dt ar ju inte ofta det hander! Mysigt var det och kvalls-solen sken och maten var god som vanligt!

Idag har vi mest tagit det lugnt – haft lite sov-morron och sen blev det ett besok till Systemet eftersom vi ska hem till nagra vanner ikvall i Ahus – vi ska sova i min brors hus i Ahus inatt eftrsom de ar ivag pa fotbolls-turnering i Helsingborg. Sen blir det tillbaka till torpet imorron for overnattning har – J platar just nu kusinen Emma pa valdigt nara hall!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s