Bland Myggor och Flugor

Inatt kommer vi att sova i sommar-torpet, bland myffor , flugor oach annan ohyra! Primitivt sa det skriker om det med endast ute-toa, inget varm vatten och ingen dusch – det ni!!!! Gissa om det at en omstallning fran vart vanliga liv i storstaden!!! 🙂 Nan dag brukar det ga bra men sen saknar man bekvamligheterna – uppkopplingen har nere ar inte heller den basta!

Festen igar kvall var jattekul – god mat fick vi och det blev manga skratt som vanligt! Det ar alltid kul att traffas och catcha upp, vi har alltid sa kul nar vi ses – min man och Krille ar valdigt lika och det ar ju kul att de kommer sa bra overens – det hade ju varit hemskt om de INTE hade gjort det! Kompisarna Jenny och Micke fran Orebro var ocksa med och nu ahr vi setts tva ganger pa bara ett par manader, och innan dess hade vi inte setts pa flera ar!!!Mycket dricka blev det ocksa, kanske lite for mycket men man har ju semester! 🙂 Vi sov i min brors hus och det gick ocksa bra – det var sa tyst och skont att ata frukost i tradgarden  morse!!!!

Vi lanade tvatt maskinen nar vi var dar eftersom mina foraldrar bor i lagenhet brukar det alltid ta tid att fa tvatt-tid och eftesom vi aker till Goteborg pa tisdag, sa var det bra att fa lite tvattat!

Idag har vi solat och tagit det lugnt, tog en fika pa Cafe Annorlunda i Kivik och besokte Kiviks Musteri och Bures Fisk i Kiviks Hamn.

NU ska jag tampas lite med flugorna och kolla lite pa de fa tv-kanalerna som finns har ute pa landsbygden!!!! 🙂

En reaktion på ”Bland Myggor och Flugor

  1. Cia

    Vi hade också jättekul som vanligt! Härligt att vi kunde sitta ute ända in på småtimmarna, hoppas att vi hinner med att ses igen. Kram

    PS. Jo tvätta…ja ja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s