Lugn och Regnigt!

Sov som vanligt inte specielltt bra i sommar-torpet, alldeles for tyst och morkt (jag ar ju mork-radd!!!) och nar det ar natt och sa tyst och sa mork och mitt ute i ode-marken, spelar min fantasi oftast spratt med mig!

Nar vi till slut vakande imorse (jag med alldeles for lite somn), sa regnade det som om himlen var oppen och askande och blixtrade sa mycket sa att strommen small av och vi fick t.o.m tanda ljus! Sen drog vi in till stan istallet, handlade middag pa Willys och at Polsa till lunch, jag och J stannade hemma och tog det lugnt och maken och M akte till badhuset! Enligt M hade de akt vatten-rutch-banan minst 35 ganger!!!!

Imorron bar det av till Goteborg i tre dagar med tva natter pa hotell, vi ska cruisa langs med kusten till Halmstad, dar vi planerar att stanna och ata lunch, och sen fortsatta kustvagen upp till Gotet.

P.S Veckans fynd kom haromdagen i form av en akta vintage String-hylla, som tillhorde min morfar. Gissa om den ska folja med mig hem till London!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s