Oväntad Städning

Fy f-n vad här ser ut! Jag hade ju liksom tänkt mig en lite lugn dag med upp-packning av väskor etc men tji fick jag! Väskorna är dock upp-packade, jag har kört två maskiner tvätt (mer blir det imorron) och sen börjat med att stor-städa huset!

Vi hade visserligen pratat om att ha en ”autumn-cleaning” istället för en ”spring-cleaning”, alltså en riktig stor-städning men jag hade inte riktigt räknat med att  den skulle bli av så snart! Precis HELA huset är fullt av damm, och inte vilket damm som helst utan slip-damm! Ett fint tunnt lager vitt damm överallt! Så dammsugaren åkte fram och moppen fick sig en vädring den också! Det finns saker på precis alla ytor här nere, mest på matbordet och i köket – saker som väntar på att plockas undan i skåp och lådor. Kläder och skor ligger lite varstans där uppe i sovrummen.

Först har jag sagt att jag ska ta tag i semester-sakerna och få dem undanstökade. Sen har vi bestämt oss för att alla skåp i huset ska rymmas ut och går igenom, så mycket skit som man samlar på sig! Sen ska vi börja göra i ordning gästrummet så vi kan ha lite besök igen, om det nu är nån som vill komma, vill säga!

Imorron ska jag försöka lägga ut lite bilder från semestern…och tvätta lite mer…och städa lite mer….men snart ska vi gå och ta en pint – det tycker jag att jag har förtjänat idag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s