Dagens Projekt

Ja maken fortsatte att feja imorse men jag lät honom hållas..lite roligt måste man ju få ha!!! 🙂 Har gått här och små-pulat och försökt få rättsida på alla saker – vi åkte till Ikea igår kväll med sighten satt på ett par garderober till vårt skjul men de fanns ju naturligtvis inte så att man kunde plocka upp dem som vanligt utan man skulle åka till ett annat ställe och hämta dom, men det kände ju naturligtvis inte maken för så de bidde inga garderober – till min stora besvikelse – jg känner verkligen för att röja rejält här hemma och slänga och göra plats! Men nu får han köra dit en annas kväll istället eller så får vi beställa några andra som blir hemlevererade, för just dom vi ville ha levereras inte!!!!

Nu när trappan fixades medans vi var på semester, målades också väggarna i trappen och hallen och på ovanvåningen fina och vita – men då gick också mina gröna vägg-stickers i graven! Så dagens projekt har varit att sätta upp lite nya som vi köpte igår och här kommer resultatet!!!

I hallen nedanvåningen.
I hallen nedanvåningen.
I lilla hallen på ovanvåningen.
I lilla hallen på ovanvåningen.

Trappan ser för övrigt ut så här just nu men det ska till gråa halv-mån-formade mattor på varje trappsten så småningom!

005

3 reaktioner på ”Dagens Projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s