Medalj!

Min kära make förtjänar en medalj….igår städade han köket! Man skulle kunnat tro att han just upptäckte ett botemedel för cancer – å det beundrades och det beundrades igen och varje gång han kom tillbaka till köket, fövånades han av hur blanka och rena bänk-skivorna var…detta upprepades ungfär 100 ggr…och till slut sa jag till honom att han skulle få en medalj!

Precis som om köket aldrig blir rengjort…det är bara det att om JAG gör det…(och det gör jag väldigt ofta kan jag tillägga.)..så är  det aldrig nån som märker det! Och inte f-n tar det en halv dag heller att städa köket…gissa vem det är som får ställa tillbaka alla grejorna idag på morronen…moi! Well done!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s