Kensington

I eftermiddags tog vi en liten paus i röjandet och tog oss en tur in till ett av mina favoritställen – Kensington. Vi gick en sväng i Kensington Gardens, där det var en Indisk Dag  med musik, precis nedanför The Prince Albert Memorial!!! Det har varit varmt här idag så det var mycket folk i parken som tog det lugnt och solade!

Albert Memorial

M gillar souvenir-affären i Kensington Palace och hon hade tagit med sig sparade fick-pengar så hon kunde handla själv! Sen tog vi oss nåt kallt på Starbucks (kan inte fatta att Starbucks inte finns i Sverige!) och gick sen och handlade på Wholefoods Market, som snabbt har blivit en favorit! Jag tog mig en liten svängom på H&M också och köpte ett par saker till M på rean – man måste ju se till att man handlar lite kläder nu till Mallorca medans de finns kvar i affärerna! Sen blev det en vända på Urban Outfitters, där det också blev ett par saker på rean, fast mest till J! Såhär ser förresten en del gator ut i Kensington!!!

Kensington

Vi hittade den här skulpturen på väg tillbaka till bilen – vet inte riktigt vad den skulle föreställa – en lilja eller en snäcka, vad tror ni??? 🙂

M & Statue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s