Färdig Trappa!

Wow – nu är i alla fall trappan färdig! Mannen min klistrade fast matt-bitarna igår och visst blev det fin fint! Det var ju fint när det bara var vitt också men inte vidare praktiskt med mycket spring i trappen – det var lite halt också!

061

Vi har bott här i huset i tre år nu (var har de där  3 åren tagit vägen???) och så här så hallen ut när vi flyttade in – lite skillnad nu eller hur???? 🙂

Moving house 06 019

(Nu är elementet borta och har ersatts av det höga elementet som man ser lite av till höger i den översta bilden, och dörren till vänster i bild nr 2 är också borta , så väggen är helt slät där nu och framför allt så är det inte GRöNT längre!)

Min lilla Cult Design collection utökades också nu när vi var hemma – de här fina fick följa med mig hem i bagaget!

064

Idag har det varit en ”strykningen -efter-tvätten-dag” och jag har nästan hunnit med allt! Imorron kommer en komips över med sina två barn, så jag har fyllt bassängen i trädgården idag. Imorron blir det också spännande, eftersom M har en kompis som ska komma och sova över!!! De visar Wallande på tv ikväll och det ser JAG fram emot!!!! 🙂

2 reaktioner på ”Färdig Trappa!

 1. Hej !!!!!
  Kul att läsa och se vad som hänt i sommar………jag har varit borta ganska länge från bloggarna………..men nu är det härligt att vara tillbaka…!!!!
  Gillar trappen….vilken skillnad !!!!!…..WOW……!!!!!!
  Ha det så bra , så hörs vi mer i veckan…..
  Kram,
  Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s