Odds Farm

Kompis-över-nattningen gick bra och de hade kul och gick och la sig inte alltför sent! I går förmiddags såg de ut så här!

011 (2)

Sen tog mannen min fritt igår eftermiddag (det kan man ju gör när man är sin egen chef!) och vi hämtade M’s komips Eadie och körde till Odds Farm. Det klättrades…

019 (2)

..och kördes bil…(det var jobbigt att trampa!)…

017 (2)

…och de matade djuren….

Odds Farm 4

och poserade!

Odds Farm 1

Allt detta i 30 gradig hetta – det var otroligt varmt här igår men tack och lov är här något svalare idag – vi är lite småförkylda allihopa och har beslutat oss för att bara ta det lugnt idag! Vi fick även köra lite Please och thank you lektioner igår – kompisen Eadie har lite svårt för just de orden och både jag och maken blir alltid så irriterade på det…..jag vet att jag maler på ibland om ouppfostrade barn men det är verkligen något som jag HATAR!

Ibland verkar det som om vissa föräldrar , både här och i Sverige, inte bryr sig om hur deras barn uppför sig och vad de säger till folk eller om de respekterar de som är äldre än dem eller hur de beter sig i största allmänhet – fy vad lat jag tycker det är att föräldrar inte kan uppfostra sina barn ordentligt !!! Nu är det slut-malet för den här gången! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s