Vilken Snygging!

Ja ja hetsa inte upp er nu – jag pratar inte om George Clooney eller Brad Pitt utan denna lilla vita snygging som flyttade hem till oss häromdan – en  Magis Dish Doctor! Nu ska vi bara hitta en snygg ny brödbox (burk?) också..vi har en Alessi men den rymmer inte så mycket….

002

Annars har dagen gått i lugnets tecken – M fick för sig att ta ut sina Beano tidningar – hon är helt galen i dessa teckande serietidningar (som annars mest killar gillar) som började ges ut 1940 – hon gillar gamla teckande filmer också, speciellt gamla Superman och Betty Boop – hon e tosig den ungen! 🙂 Hon har redan bestämt att hon vill ha ett Beano-party när hon fyller är i oktober so watch this space!

Beano 1

Beano 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s