Ikea & Rocky Horror Show

Barnlösa är vi just nu här hemma – M sover hos en kompis i natt och J är på födelsedags-filmvisning i West End. Hon och några kompisar är på Sing-along The Rocky Horror Show! Jag har faktiskt aldrig sett filmen själv med jag vet att det är en s.k kult-film och att tjejena skulle klä sig lite goth’igt!!!!

Det har blivit poppis här med Sing-along teatrar och filmvisningar, folk klär ut sig enligt vilken film etc det är t.e.x Mamma Mia eller Sound of Music eller vad det nu kan vara! Vi ska köra in till stan om ett tag och hämta dem, så det ska bli kul att se West End på kvällen – det har man ju inte gjort på ett tag!

När vi var Au-pairer gick vi ut inne ”i stan” varje helg, minst en gång men oftast två! En av våra favorit pubar var ett tag ett ställe som hette Locomotion och låg precis vid Leicester Square och det var en transvestit pub! Många maskulina män i klänningar!!!!! 🙂 Ett annat ställe hetter The Porcupine och låg också vid Leicester Square – det var högljutt och trångt men tanten som ägde  puben, hoppade alltid upp på baren och spelade en uppblåsbar guitarr vid stängningsdags och kvällen avslutades alltid med Rule Britannia, som alla sjöng med i! Och sen gick vi och ”clubbade” – oftast på ett ställe som hette Boarderline…gud, vad vi hade kul  där!

Vilka minnen! 🙂

(Vi tog tillfället i akt och körde till Ikea när vi nu var barnlediga och det blev köttbullar till middag!) 🙂

En reaktion på ”Ikea & Rocky Horror Show

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s