Woburn Safari Park

Igår tog vi oss en tur till Woburn Safari Park, som ligger strax utanför Milton Keynes. Makens kusin brukar jobba där på skol-loven och han hade fixat så vi kom in gratis (sparade ca £70 eller runt 750kr)!

001

Man kör sin egen bil runt parken och djuren går omkring ”vilda”, vi har inte varit där på ett tag nu men det är en kul dag! Vi såg zebror…

015

…och lejon som låg och latade sig i solskenet….

012

..och giraffer…

023

..och denna apan beslutade sig att ta sig en åktur på en av parkens rangers bil!

027

När man har kört runt själva safari parken, finns det en annan del av parken där man kan gå och titta på pingviner, sjölejon, lemurer, småapor etc etc och där hittade vi denna söta ”Herr-Nilsson-apan”!!!!

031

Vi fick även gratis lunch av kusinen (tack tack) och gratis drickor (tack tack igen!) – det var jättevarmt igår så drickorna var välbehövliga! Efter ett tag så packade vi in oss i bilen igen och körde till svärmor för  Sunday Roast Dinner och avlämning av yngsta dottern M, som ska va hos farmor på grönbete nu i ett par dagar, vi har sagt att vi ska köra och hämta henne nästa söndag och då lämna av dottern J istället!

Så nu väntar en vecka av jobb med maken och lite röjning av huset – maken satte ihop en av Ikea garderoberna i lördags, den ska bo i vårt skjul i trädgården och ska innehålla jackor etc. Vi behöver ha en rejäl utrymning av saker som vi aldrig använder och en hel del ska säljas på eBay – varför samlar man på sig så mycket skit??!!!

Vi hade även en trevlig BBQ i lördags med goda vänner med god mat och dryck och prat långt in på natten i trädgården, omgivna av massor av ljuslyktor! 🙂

En reaktion på ”Woburn Safari Park

  1. Hej! Jag har ju glömt att tacka för tipset om Brighton. Vi tog bussen från Victoria Stn och det var inte så farligt dyrt. Jag har inte varit i Brighton sen språkresan -76. Det var kul att komma dit igen. Tyvärr blåste det så väldigt mycket, att vi inte kunde bada, men vi hade trevligt ändå. I övrigt hade vi en fantastisk vecka i London.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s