Försmak

Idag har vi visst fått lite försmak av hösten – det blåser och regnar småspik och är inte speciellt vamt! Rikitgt höst-murrigt då man helst vill dra filten över sig och gräva ner sig i en bra bok (har förrsten precis avslutat Camilla Läckbergs ”Sjöjungfrun” – ruskigt bra som vanligt!) Kvällen kommer dock att tillbringas i bio-mörkret med popcorn i massor! 🙂

Det hade gått bättre med M idag ,tack och lov! De hade varit på typ Andy’s lekland med några av hennes kompisar och ätit lunch och nu hade den ena kompisen stannat kvar hos farmor för att leka lite extra, så allt var nog frid och fröjd!

Jag har påbörjat hemma-röjningen lite – alla tvätt är struken (kors i taket!), J har städat sitt rum (ännu mer kors i taket!!!) och sorterat ut kläder etc som hon inte vill ha längre! Och t.o.m dammsugat!!!!!

Imorron är det Dagen R som i resultat för dottern J. Imorron kommer alla provresultaten, som sen kommer att avgöra vad hon kan plugga i höst. Nervöst – javisst! J är jättenervös för att vi ska bli besvikan på henne om hon inte får de resultaten hon vill ha. Vi har försäkrat henne 1000 gånger att hon kan aldrig göra oss besvikna, speciellt när vi vet hur mycket hon pluggade och att hon gjorde sitt bästa, och att vi älskar henne till tusen hur det än går! Ibland önskar man att man skulle kunna ta bort det där nervösa från ens barn, att man kunde ta smärtan själv men man kan ju inte mer än krama dem och säga att allt kommer att ordna sig!!

Håll tummarna nu! 🙂

En reaktion på ”Försmak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s