Pub Kväll & Tårar

Igår hade vi en riktig pub-kväll…ett par kompisar till oss, John & Belita, frågade om vi ville följa med till puben och göra ett pub quiz, så vi tog tillfället i akt nu när vi är lillasyster-lediga! En trevlig kväll blev det i alla fall, vi kom bara 5a med hade kunnat komma på delad 1a plats om vi inte hade klantat ill oss på sista frågan…..”Vilket land har kommit sist flest gånger i Eurovision song contest? Norge, Malta eller Finland?”  Vad gissar ni???? 🙂

Vi pratade med M innan vi gav oss iväg ut och jag hörde på henne att hon var nära till att gråta när vi skulle lägga på….hon blir alltid gråtig när hon är för trött och farmor vet ju liksom inte det här med normala lägg-tider och sånt…jag vet att M inte klarar av att va uppe sent flera dar i rad och att hon blir krånglig när hon är över-trött…sen ringde hon igen när klockan var över 9 och grät i telefonen och sa att hon saknade mamma och ville komma hem…och vad gör man när man sitter där 2 timmars bilresa iväg…våndas naturligtvis! Och det gör ont i mamma hjärtat! Vi vet ju att hon har det roligt, mycket roligare än hon hade haft det här hemma,och att det är bra för henne att va iväg från oss ett par dar….vi får väl se hur det går idag!

Jobbade med maknen HELA dan igår – vi skulle fota alla sakerna från en av hans kunder och göra nya listor, och det tog precis HELA DAN! Maken ska köpa en Net Book dator som han ska ha alla bilder etc på och nu ska jag sortera bilderna, så det har jag väl att se fram emot idag! Happy Wednesday!!! 🙂

En reaktion på ”Pub Kväll & Tårar

  1. Å jag förstår er! Usch! Även om man VET rent LOGISKT att de har det bättre där de är. Att de kommer ha det mycket roligare och att de uppskattar det, så känns det hemskt när man inte ”finns till hands”. Självklart är det mammakänslor som spelar med en, men visst svider det i hjärteroten när ens barn gråter och inte mår bra. Även om man VET att det bara handlar om övertrötthet eller annat som kommer försvinna i ett nafs.
    Hoppas det går bra idag iallafall! 🙂
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s