Stratford-upon-Avon

I tisdags körde vi tillbaka till svärmor för att hämta hem dottern J – vi tog tillfället i akt att träffa ett par kompisar och gå och ta en pint på kvällen när vi ändå var där!

Igår tog vi oss en tur tillbaka till Stratford-upon-Avon, när vi var där i våras köpte vi en års-biljett till alla husen etc som har med Shakespear att göra, eftersom vi inte hann med alla den dagen vi var där! Igår gick vi och tittade på Nash’s House & New Place – där Shakespeare bodde under den sista delan av sitt liv. M gick en liten tipsrunda genom huset och sitter här och designar en sko!

Stratford (4)

The Knot Garden utanför Nash's House
The Knot Garden utanför Nash's House

SEn gick vi vidare till Shakespere’s Birthplace – där Shakespeare föddes och växte upp! Otroligt intressant faktiskt med folk som stod och berättade lite i varje rum man gick in i.

Stratford (6)

I trädgården efter ryndturen, hängde det små korgar från ett träd. Man kunde plock en av lapparna som låg däri och sen spelade de här duktiga skådespelarna upp scenen som beskrevs på lappen…M plockade en scen från A Midsummer Nights Dream!

Stratford (9)

M fick faktiskt ett litet privat uppträdande av killen på bilden, när hon sa att hennes favorit var Romeo och Juliette, fast hon var lite generad när han tittade henne djupt i ögonen och började citera från R & J!

The river Avon
The river Avon

Den var en lång dag igår med mycket körande och till slut kom vi inte hem förrän ganska sent, så idag slappar vi och ska titta på ”Annie” om en stund!

Höst-stormarna verkar ha kommit rejält nu, igår regnade och stormade det nästan hela dan och det verkar ha blivit höst väldigt fort. Men visst är det skönt att bara va inomhus och mysa en dag som denna (de blåser och har sig idag också!)!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s