Gymnasiet

Idag har stora tjejen J varit och skrivit in sig på gymnasiet – det tog lång tid och de var tvugna att gå till en massa olika ställen och prata med en massa olika lärare – ”hade de valt rätt ämne, ville de fortfarande plugga de ämnena”…..J blir tvugnen att göra om matte-provet eftersom det var det hon fick lägst betyg på…(brås väl på föräldrarna sina, vi är ju definitivt inga matte-geni!). Det vara att betala böcker och ID kort och få blankett stämplad så de får fira bussresor även nu på gymnasiet (här i London får alla under 18 åka fritt på bussarna). På måndag ska de ha en introduktions dag och sen på torsdag börjar allvaret igen för min stora tjej!

Såhär ser det ut just nu hemma hos oss!

002 (2)

Det är muffin-dekoration på gång! Och snart ska de visst sätta sig ner och kolla på Hannah Montana The Movie!

Imorron bitti ska maken ta en båt till Brentford matchen mot Charlton. I normal fall kan han sova hur länge som helst men när det är nåt kul på gång, är det ju naturligtvis inte så svårt att gå upp! 🙂

Imorron kväll är vi bjudan på middag av en av makens bekanta, som precis har öppnat en ny restaurang i China Town. Vi har varit på en av hans andra restauranger och det var otroligt gott! Kina-mat with a twist! Yummy Yummy!

(Stackars modern hemma i Sverige har frakturer på några revben och det gör visst ont som *&%£@#%*!!!!!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s