Projekt Gäst Rum

Idag efter många om och men, har vi på börjat Projekt Gäst Rum! Detta rum som har fungerat som lite av allt möjligt – klädkammare, allmän förvaring och gästrum. Maken gjorde en provisorisk garderob när vi flyttade in och det har stätt där framtill idag. Gästrummet skulle alltid va ett av de sista rummen som skulle göras vid och ny ska det göras om till ett Chill-out rum/Gästrum. Det ska byggas två sängar i en L-formad konstelation med förvaring undertill (som ska användas som soffor när vi inte har gäster) , en ny Ikea garderob ska in där och en tv med dvd ska upp på väggen och sen ska Playstation, iToy och Guitarr Hero få ett nytt hem där inne också! Wii’et får stanna kvar i vardagsrummet. Men just nu ser det ut så här….

001 (2)

002

Typsikt nog så kommer svärmor på onsdag, så då får arbetet vila eftersom hon sover därinne. Nu när vi äntligen har börjat på det…..suck!

Imorron är det tillbaka till skolan. M tycker väl att det ska bli sådär men hon gillar skolan i normala fall. Ny skol-uniform är inhandlad, ny skor likaså, ny skolväska  och ny lunch-box, naturligtvis High School Musical alltihopa! Namn-lappar är fastsatta, namn-klistermärken påsatta, så nu är vi nog redo för en ny termin!

006

”We’re all in this together….” 🙂

En reaktion på ”Projekt Gäst Rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s