Dag Två & Lego

För en herrans massa år sedan, typ kanske 8 eller nåt, köpte vi ett Lego porträtt på dottern J på Legoland i Windsor. De tog en bild på dottern som sen via dator gjordes om till en Lego tavla – man fick med sig alla små bitar Lego hem och fick sen själva sätta ihop konstverket. Det påbörjades och lades sedan undan för att avslutas en annan dag….nu är den i alla fall färdig! Vi hittade den i skjulet häromdan och maken gav sig tusan på att avsluta arbetet…X antal år för sent! Visst blev det ganska läckert…en liten flashback från när J var mindre!

Lego (2)

Lego

Lego (3)

Idag har vi fått tillbaka sommar-värmen – i eftermiddags hade det varit 27 C ute !!!!

Och vem ställer sig inte och målar i värmen om inte jag! Lite vitare har det blivit med det tar nog minst ett lager till innan det blåa är helt borta! J-vla mäniskor som hade en sån stark färg-smak ( alltså de som bodde här innan oss) – när vi flyttade hade vi ett knallgult rum, ett mörk lila, en mörk-blå toa, ett mintgrönt rum, ett mörk-grönt kök och rosa-terracotta-färgat vardagsrum. What were they thinking????

007

Stannar nog hemma imorron och målar lite till! 🙂

4 reaktioner på ”Dag Två & Lego

  1. Ja, jättehäftig! Undrar om man kan beställa sånt nånstans ifrån.. Skulle så gärna vilja ha en sån på GG! 🙂 Hoppas ni får en skön kväll. Saknar du också Big Brother liiite? 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s