Brownies

Ikväll är dottern M på Brownies för första gången! Brownies är som scouterna ungefär, där de gör en himla massa olika saker och de kan göra sig förtjänta av olika märken t.e.x genom att läsa böcker eller sy eller laga mat eller campa osv osv. Kompisen Eadie går också där, så nu eftersom hon har bytt skola, kommer de ju att ses en gång i veckan i alla fall!

Brownies

Stora dottern J har varit ute hela dan – först skulle hon till Covent Garden med en kompis och sen skulle de på en teater föreställning med skolan, så henne ser man inte röken av förrän närmare 23 tiden ikväll…och imorron börjar hon gymnasiet på rikigt!

2 reaktioner på ”Brownies

  1. Cia

    Stora tjejen, har hon klippt håret? Hoppas att ni mår bra, ingen svininfluensa hos er? Har är det galet tempo nu när man börjat skolan, har ju inte pluggat på länge så jag känner mig ganska såsig…
    Hälsa familjen, stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s