Shit alltså!

Gud vad jag har haft problem med WordPress igår och idag! Min blogg blev ju helkonstig!!! Men nu verkar den va som vanligt igen….:-)

Igår var jag på ett sådär fruktansvärt bra humör , när allt känns perfekt och man helt enklet är glad med hela kroppen! Jobbade för första gången hos maken sen i slutet av juli pga sommarlovet, gick lite ärenden och hittade ett par långa shorts på rea och sen kom ett par jeans som jag hade beställt och de var helbra också! Dessutom fick jag paket från min mor med tidningar och ” Män som hatar kvinnor” dvd’n – det kunde ju knappt bli bättre…tänkte titta på den sen ikväll!

Ikväll ska vi på en överraskninga-fest för makens morbror (som fyllde 60 för ett tag sen) på en pub här i närheten,s ka väl bli lite sådär eftersom makens släkt kan va lite knepig ibland men vi får väl se…..

J’s första dagar på gymnasiet har varit bra och hon kom hem glad som bara den! Bra schema har hon fått och idag gick hon bara EN lektion vid 2-tiden i eftermiddags! Vilken lyx! Många sovmorrnar har hon också, den lilla lyck-osten!

Imorron är det 5 veckor tills vi drar till Mallorca…5 ynka små veckor och vi längtar allihopa! Min far fyller 70 år om ett par veckor och som hans present bjöd vi med dem på vår resa och betalade för mor och fars resa till solen! Vilken snäll dotter jag är va???!!!! 🙂 Men det är de värda min lilla mor och far!

Har kollat stenhårt på den nya Idol-serien de senaste kvällarna..kul att se att Kalle från Kristianstad (min hem-stad) gick vidare!!!! Visst är Internet en gudagåva för oss utlands-svenskar som fortfarande vill kunna kolla på svensk tv!!!! 🙂

P.S Angående Lego porträttet jag skrev om häromdan…de gör visst inte dem längre..jag mailade Legoland Windsor men nix pix de säljer inte dem längre!!!! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s