Fest & Park

Makens morbrors fest i fredags blev inte rikitgt så plågsam som vi hade väntat oss, mycket folk och live musik (morbrodern är engelsk folkmusik-fanatiker), så det var två gubbar som spelade och morbrodern gjorde ett litet guest-appearence också!

Party (3)

M var så fin i sin rosa klänning!

Party

Igår var det sådant där superväder med strålande sol hela dan och ca 25c, så vi tog ungarna och kompisen Eadie och hennes bror, och körde till Richmond Park. Vi tog svärmors hund med oss och gick en lång runda och skulle leta efter kastanjer men vi hittade knappast några alls, vi var nog lite för sent ute i år!

Park

Park (4)

Park (6)

Tog en fika med Eadies föräldrar på cafet i Pembroke Lodge som också ligger i parken. På vägen hem när vi körde igenom parken så mötts vi av flera motorcyklar med blinkande ljus – maken sa på skoj att det är nog drottningen som kommer…och ta mig tusan så var det det också! Två stora Bentleys följde efter motorcyklarna och i en av bilarna såg vi Drottning Elizabeth och Prince Philip!!!!

Middagen intogs på Westfields eftersom vi körde dit för att köpa en ny jacka till M på Polarn o Pyret. M hade lite egna pengar med sig och gjorde en High School Musical nalle på Build-a-bear-workshop. Man väljer typ ”skinnet” på nallen och sen stoppar de den – man får stoppa in ett hjärta i nallen etc och sen kan man köpa kläder till dem…..

Kvällen avslutades med en pint på puben!

Måste bara visa ett klipp på Kalle från Kristianstad från Idol häromdan – tycker han är stört-skön!!!!

En reaktion på ”Fest & Park

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s