Hemma-Eftermiddag!

Det blev en oväntad hemma-eftermiddag idag – jag jobbade med maken och när vi satt och käkade lunch, ringde de från M’s skola och sa att hon var hos sjuksystern med huvudvärk och mådde inte bra! Lunchen förblev halv-uppäten och maknen fick snällt köra mig till skolan i 110 för att hämta hem M. Tror inte att det är så värst farligt, hon är lite förkyld och trött efter en lite sen kväll igår – nu har hon fått alvedon och ligger och myser i soffan framför tv’n – och vem säger väl nej till en liten mys-eftermiddag med lill-tjejen hemma! 🙂

Jag hann med att jobba förmiddan’ i alla fall och jobbade igår också – vi håller ju alla på att vänja oss vid de vanliga rutinerna igen – det blir mörkare tidigare nu och det känns mysigt att tända lite ljus och krypa upp i soffan med en filt! Igår var det ju fullt ös med jobb och scouterna för M på kvällen – jag har alltid försökt att inte trycka in så många aktiviteter efter skolan för M – hon blir så trött på kvällen, men hon verkar gilla scouterna i alla fall!

Stora tjejen verkar gilla gymnasiet också, med färre lektioner och mer frihet. De får lämna skolområdet nu och kan åka ner till High Street’en och käka lunch eller gå på Starbucks och ta sig en fika – i uppehållsrummet finns ett litet kök där de kan värma egen mat etc och det finns också ett litet typ cafe där de kan köpa drickor och muffins etc etc…på lördag är de ett helt tjej-gång som ska gå ut och äta middag ihop – very grown up!!!!! 🙂

Grattis idag till älsklings-kompisen Cia som fyller år idag….hurra hurra hurra! Hoppas kortet har kommit fram och present kommer snart från Signerat.se !!! 🙂

2 reaktioner på ”Hemma-Eftermiddag!

  1. Lite vardagsmys är aldrig fel.

    Vad skönt att stora dottern trivs så bra på gymnasiet. Jag kommer ihåg min gymnasiestart som en stor befrielse från det tröga högstadiet. Frihet och riktigt ansvar får en att växa.

    Ha en bra helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s