Nedräkningar

I vår familj pågår för tillfäller två olika nedräkningar – nu mindra än två veckor tills M fyller 8 år och nu ca 4 veckor tills vi sitter på planet mot varmare breddgrader!

Födelsedagen innbär ju som vanligt en hel del spänning! M älskar en tecknad serie som heter Beano (finns som film och serie-tidning) och hon har bestämt sig för att hon ska ha ett Beano-party och så fick det ju bli då naturligtvis! Inbjudningarna (naturligtvis Beano-inbjudnings-kort) är utskickade och en del svar har ploppat in redan! Hon önskar sig gamla Beano Annuals (böcker som kommer ut en gång om året), som man oftast hittar i second hand affärer här, vi har köpt en prenumeration på serie-tidningen till henne + en himla massa annat smått och gott!

Och nedräkningen till Mallis som alla ser fram emot otroligt mycket – ska bli skönt att få lite sol och värme nu när det börjat bli lite svalare!

M är hemma från skolan idag och tar det bara lugnt, jag skulle ha varit hemma idag i alla fall, så det spelar ingen roll! Har hunnit med att ge gästrummet två omgångar med färg igår och idag, så nu återstår bara taket….vem f-n målar ett tak kornblått????Jo de som bodde här innan oss då…men snart är det blå rummet ett minne blott! Vi ska fixa lite mer nu i helgen tänkte vi!

Kul att höra kompien Cia’s röst igår kväll när jag ringde och gratulerade , och efter jag hade pratat med henne kom jag på mig själv med att fundera lite för mycket, sådär som jag gör ibland! Skanaden efter kompisarna är nog det jobbigast med att bo utomlands men man har ju vant sig lite vid det här laget! Men det finns alltid så mycket som man inte hinner med – man vill umgås mer och skvallra mer och prata gamla minnen mer och bara VARA mer! Men livet rullar ju på i 190 och för det mesta så räcker ju tiden inte till! Men vänskapen finns ju kvar i alla fall trots alla mil och månader mellan besöken och det är jag så oerhört tacksam för – att folk fortfarande vill träffa en när man kommer hem och uppenbarligen uppskattar ens umgänge! Saknar er alla!!! 🙂

En reaktion på ”Nedräkningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s