Lunch-Date

Idag har vi haft kompisarna Rob & Nicky och deras barn Carys ( 3 år)& Guy ( 8 månader) här på lunch, smarrig fetaost paj och sallad blev det med kärleksmums till efterrätt! Stog bara och bakade och lagade mat mellan 10-12 idag…skulle ha förberett lite igår istället men men det funkade ju till slut! Rob har jag känt sen jag lärde känna mannen min, eftersom de var i samma ”gäng” som alltid gick på puben ihop – alla tyckte alltid att Rob såg ut som en riktig viking – lång och blond som han är!

Rob & Guy
Rob & Guy

Det gick vilt till ibland, när Nicky var ett monster och jagade tjejerna runt trädgården!!!!!

Lunch (2)

Och sen blev Guy så trött , så han tog sig en liten tupplur!

Lunch

Imorron bär det av inåt West End igen, jag har inte varit där inne och jobbat på hur länge som helst nu, så det ska bli kul att åka in igen! Maken har lovat lunch på Scandinavian Kitchen och det är hög tid att proviantera lite svensk mat igen!!!! M ska gå första gången på ”after-school-club” imorron – en efter-skolan-klubb helt enkelt där de kan göra olika saker, M har valt Arts & Crafts, som hon ju tycker är jättekul – och på fredag ska hon börja spela gitarr…tänkte att jag kanske skulle lära mig nu också, för det är något som jag alltid har velat kunna! 🙂

En reaktion på ”Lunch-Date

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s