Ny Cykel!!!

Idag har vi varit och köpt en ny cykel till (hämtar den på onsdag!) Jag har varit inne på att ha en lite gammaldags cykel, i alla fall utseende mässigt, så en sån här cykel blev det – en Raleigh Caprice Town Bike – fast min ska ha en annan korg och pakethållare!

CAP16LWH

Idag har varit en ganska innehållsrik dag – har varit inne i West End med maken på jobb, vi tog oss en sväng inom Abercrombie & Fitch affären och maken köpte två skjortor och vi hittade en snygg t-shirt till J – sen lunchade vi på Scandinavian Kitchen och inhandlande lite svenska läckerheter – ja om man kan räkna smörgåsrån, vaniljsocker och snabbmakaroner till det vill säga!!!!!! 🙂

Och GRATTIS till min kära far som fyller år idag!!!!! Hurra Hurra Hurra!

En reaktion på ”Ny Cykel!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s