Såhär Glad….

..blir man när man snart är 8 år och får en lite för tidig födelsepresent! Fröken M ska nämligen börja spela gitarr på fredag och när vi frågade runt om att hyra en 3/4 stor gitarr, var det inte så stor skillnad på att köpa en, så vi slog till!

Guitarr

Varmt är här fortfarande, ca 20c på dagarna men idag har det varit grått nästan hela dan! Imorron ska jag hämta min nya cykel – vad ska jag kalla den för tycker ni??? Bettan? Sigrid? Några förslag????  Vi gjorde ju en liten deal, jag och maken – han har lämna in sin klocka på lagning, så då fick jag en ny cykel….för det kostade faktiskt lika mycket att laga klockan som det kostade att köpa en cykel!!!!  🙂

Bloggen Living Like Linda har en tävling fram till den 29/9 där du kan vinna 3 st söta krukgubbar – en person får välja 3 gubbar!! Var med du också! 🙂

krukgubbar_54120129

2 reaktioner på ”Såhär Glad….

  1. Cia

    Lyllos, inte konstigt att hon ser så glad ut! Var precis och lämnade i skolan (tog sovmorgon idag), det är studiedag och barnen skall vara i skogen och leka hela dagen. Träffade på din bror som också lämnade barn. Karin är hemma med mig idag (hade feber igår) så jag skall försöka plugga mellan varven, skall snart ha tenta så nu får jag ligga i. Skall klippa mig också men min super snälla mamma kommer och leker med Karin under tiden. Är trött nu, har varit iväg 12 resp. 13 timmar månd och tis och det är man ju inte van vid… Nu skall jag och Karin äta nybakta frallor och jag skall göra mig en god latte, vill du komma över? ( Tänk vad mysigt det hade varit!!!) Stor kram

  2. Wow, det måste vara en häftig klocka maken har, hihihi.

    Dottern ser verkligen helnöjd ut. Vad roligt att börja spela gitarr, musik är en stor källa till glädje.

    Här är det också väldigt varmt fortfarande. I dag har ungarna badat i poolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s