Bettan

Har bestämt mig för att kalla cykeln för Bettan – hämtade den imorse och såg ut som om jag cyklade på en barn-cykel till jobbet…sadeln behövdes höjas rejält men maken hjälpte ju naturligtvis till, så på vägen hem gick det bättre! 🙂

004

Idag känns det som det har gått i 190 – jobbat, hämtning i skolan,tvätt, läxor, snabb-dusch av barn, mat , iväg till scouterna, mat till de vuxna, stryka, läggdags av barn…dottern J dök inte upp förrän vid 21.30 tiden ikväll – hon och några tjej-kompisar gick på bio ikväll men hon gick direkt från skolan till en date med en kompis på Starbucks och sen iväg till andra kompisar för snabb-middag och bio! Men imorron har de ledig dag och behöve endast åka in till skolna för ett kort möte, där de ska sätta ”targets” för vad de vill åstakomma under teminen.

Kollade på första delen av Svenska Hollywood fruar ikväll – fan vad pantad den där Anna Anka verkar vara och även om jag är skåning själv , så pratar hon ju med en fruktansvärd skånsk dialekt, (måste komma från Klippan eller Perstorps trakten eller nåt….) – uppdaterade mig även med Idol – Heja Kristianstads-Kalle!!! 🙂

P.s Ja Cia, jag hade gärna kommit över på en Latte från Miiiiiiielen men du kan väl komma hit istället så kan vi gå till Starbucks för de har så goda muffins där….!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s